Mina tre absoluta favorit teer i höstmörkret.

Nu börjar det bli höst och det blir både kyligare i luften och mörkare både på kvällar och mornar. Och något som jag tycker om att göra då är att dricka en kopp te i sängen medan jag pluggar eller läser en bok. Så jag tänkte därför göra ett väldigt udda inlägg och presentera tre av mina favorit teer för er. 

(null)

Det första teet som jag dricker sjukt ofta är detta te från twinings med smak av grönt te och citron. Detta är nog ett av mina absoluta favorit teer eftersom jag alltid köper en ny förpackning av just detta te. Brukar dessutom försöka köpa denna i ekologiskt vilket jag tycker är väldigt viktigt att försöka göra om man kan och har råd. :)

(null)

Nästa te är från friggs och är också ett grönt te, dock med smak av havtorn och mango. Det låter kanske väldigt konstigt men är faktiskt väldigt gott och jag har druckit detta varje vecka sedan jag köpte det för kanske 3-4 veckor sedan. Och detta finns vad jag vet i enbart ekologiskt. 

(null)

Till sist har jag det svarta te som är en favorit just nu som är liptons blackcurrant te. Det smakar väldigt gott och typ sött enligt mig. 

Detta var alltså mina tre favorit teer just nu. Köper dock nya teer och ändrar smak hela tiden men just den här hösten tycks det vara dessa som gäller. Ett tips är även att te är ett väldigt gott alternativ till läsk eller saft när man är sugen på något som smakar gott. Det har faktiskt hjälpt mig med mitt behov av att alltid behöva äta något eller dricka något som smakar gott. Så jag kan fortfarande göra det men på ett lite nyttigare sätt. Dock får man inte glömma att dricka vanligt vatten ibland mellan varven. Nej nu ska jag snart ta och sova, go natt. :)

(Bilderna är från twinings.se , friggs.se och Coop.se)


eilene.blogg.se

En blogg med mycket produktrecensioner och smink med inslag av min vardag. :)

RSS 2.0