Färgad eyeliner

God kväll på er. Nu har jag precis slagit ned arslet i soffan efter att ha varit på gymmet, lagat mat och duschat. Så jag tänkte visa en eyeliner jag gjorde igår för skojsskull hemma. Som jag skrev i ett tidigare inlägg är jag lite sugen på att testa massa ögonsminkningar så igår provade jag något nytt, nämligen att göra färgad eyeliner. 

Mitt första problem blev att jag faktiskt inte äger någon färgad eyeliner överhuvud taget så jag blötte upp min eyeliner pensel och gnuggade med i en ögonskugga. Så med vatten på en eyeliner pensel och en pigmenterad ögonskugga så blev det en färgad eyeliner. Jag valde en terracotta färgad ögonskugga som då är färgen ’blazing’ från huda beautys ögonskuggspalett desert dusk. Jag valde denna därför att det är en rätt naturlig färg som jag tycker är assnygg och framför allt nu på hösten. 

Jag blev nöjd med resultatet även om jag absolut inte är något proffs. Och jag tänker absolut utnyttja detta i framtiden för att kunna få färgade eyeliners utan att behöva köpa en riktig färgad eyeliner som sedan ligger i någon låda och skräpar. :D

(null)
(här ser ni då resultatet, svårt att få någon superbra bild men hoppas rent av att ni ser ändå) 

eilene.blogg.se

En blogg med mycket produktrecensioner och smink med inslag av min vardag. :)

RSS 2.0