Månadens favorit

God kväll, idag tänkte jag att jag ska göra inlägget med månadens favorit. Jag har denna månad haft väldigt svårt att välja en favorit om jag ska vara helt ärlig.. Men jag har hittat en produkt jag ändå valt att ha som månadens favorit som jag använt varje gång jag sminkat mig denna månad. 

Och det är denna bronzern från benefit som heter hoola. Och jag har valt att köpa den i mini format vilket räcker gott och väl för mig. Denna är ganska kall och så pigmenterad så det går inte alls åt mycket. Och jag tycker den är så fin och brukar dra på den på vardagar som lite typ "snabb" contouring och bronzer i ett, kan man väl säga, till vardags. Vet inte vad mer jag ska säga. Räcker förmodligen länge då den är så pigmenterad och det krävs väldigt väldigt lite för att få ett resultat. 

Den starka pigmenteringen är dock också liiiite jobbig ibland då man lätt får alldeles för mycket. Så man behöver verkligen vara försiktig med denna produkt. Annars är den bra, räcker länge och sitter hela dagen i ansiktet. Den får en 8/10 utav mig.

+ mycket pigment
+ lätt att använda
+ sitter hela dagen
+ helt okej pris ändå för en så högpigmenterad dryg produkt. (Mini formatet kostar ca 215 kr på sephoras hemsida)
-svår att få tag på (finns inte på t ex kicks)
 


(null)


eilene.blogg.se

En blogg med mycket produktrecensioner och smink med inslag av min vardag. :)

RSS 2.0