Träningsband från Ullared

(null)
 
God kväll allihopa. Idag tänkte jag publicera ännu mera prylar som jag har köpt på Gekås i Ullared. (Ni får ursäkta om det kommer lite då och då men det är så det får bli. Har förmodligen köpt mer än jag publicerar i slutändan dessutom. Menmen) Denna gång vill jag visa er mina nya minibands. 
 
Dessa är då köpta på gekås i Ullared. Hittade dem på nedre våningen bland träningssakerna och de fanns i tre olika motstånd, nämligen light, medium och heavy. Den rosa är light, den gröna medium och den blå heavy. De kostade 19,95 kr, 24,95 kr och 29,95 kr. Och jag ser verkligen fram emot att få fatta hur dessa funkar som mest effektivt hemma så jag kan köra på detta de dagar jag verkligen inte orkar gå till gymmet..
 
Jag har faktiskt öppnat dessa paket och provat lite och först var jag rädd att de skulle gå av men det har dem absolut inte gjort. (Men jag tror alltid att alla gummiband ska gå av, vet inte varför..) och det rosa är ju då tunnare och lättare än till exempel det blå. Men om jag får säga det själv tycker jag nog inte det blå är supertungt det heller. Jag har inte provat dem supermycket ännu men de "rullar ihop sig" lite när man kör, kan vara lite jobbigt men inget större problem för min del. Jag tänker att jag gör en mer seriös recension på detta senare då jag fått använda dem lite mer. 
 
(OBS; Jag vet att jag inte publicerat någon månadens favorit den här månaden och jag tänker som så att jag lägger månadens favorit och månadens värsta lite på is då jag känner att jag har mer eller mindre "slut" på produkter att skriva om i dessa kategorier. Självklart kanske jag skriver om någon favorit eller så ändå när jag känner för det) :)

eilene.blogg.se

En blogg med mycket produktrecensioner och smink med inslag av min vardag. :)

RSS 2.0