Rensa skönhet

 
(null)
 
God dag på er! Det var otroligt länge sedan jag skrev känns det som. Som ni vet har jag perioder då jag inte skriver något alls och perioder då jag har massor av roliga inlägg att göra. 
 
Nu tänkte jag att det var dags att göra ett inlägg igen för att jag fortsätter att rensa. Det känns som om jag rensar mitt liv när jag rensar bland mina saker. Det känns som om det blir ordning sakta men säkert och jag släpper samtidigt någon form av stress som jag inte ens visste att jag hade. 
 
I söndags bestämde jag mig för att rensa skönhet. (Jag försöker att kasta in rensnings uppgifter lite då och då när det känns som om jag skulle kunna ha en timme över.) Så i söndags rev jag fram precis allt jag äger som jag ansåg ingick i kategorin skönhet och la det på golvet, och oj vilken hög det blev! Sedan så rensade jag upp det i olika högar till exempel ögonkräm, schampo, ögonskugga, tvål, fotkräm osv osv. Det blev extremt många högar vill jag lova. Sedan skrev gjorde jag en lista med alla högar jag hade och skrev hur många produkter jag hade av varje sort. 
 
En av de mest chockerande högarna var sminkborstar som jag ägde närmare 48 stycken. Vill man ha mer ordning i sitt liv och mindre stök så är det absolut inte lämpligt att äga 48 sminkborstar. Så några av dem som var dåliga, eller använda till ögon, kastade jag och några gav jag bort till andra i min närhet som var intresserade. Nu är jag nere på 28 st vilket fortfarande är alldeles för många. 
 
En annan intressant hög var ögonskuggor som jag ägde nästan lika många som sminkborstar. Här gav jag mig faktiskt inte av med något men konstaterade att jag absolut inte får köpa nytt. Den regeln gäller egentligen alla kategorier. Jag får inte köpa nytt förrän jag bara har en kvar som är påväg att ta slut av de allra flesta saker. (Måste bara tillägga att jag självklart kastade ut fler saker än vad som nämns i inlägget då vissa var dåliga eller trasiga)
 
Deos hade jag till exempel 7 st utav. Det blir med andra ord ingen ny deo förrän jag använt upp alla. När jag handlar får jag kolla i min lista som jag gjort hur många utav varje jag faktiskt äger. 
 
Jag tänker att jag kör en ny inventering i november och ser hur det ser ut då, hur mycket har gått åt? 

eilene.blogg.se

En blogg med mycket produktrecensioner och smink med inslag av min vardag. :)

RSS 2.0