Anastasia Beverly hills

God kväll på er! Nu tänkte jag ta och visa två nya produkter som jag fick hem i ett paket i förrgår. Det är nämligen så att jag får göra lite recensioner för lyko på deras hemsida och då skickar de hem lite produkter till mig som jag får testa. Tänkte att jag visar upp dem även här på bloggen lite då och då. 
 
(null)
 
Först ut var denna jättestora puderburk som Anastasia Beverlyhills. Detta är ett transparent setting powder. Burken innehåller hela 25 g och kostar ca 410 kr på till exemepl Lyko. Eftersom att jag just nu använder kicks egna löspuder, som är transparent, varje gång jag sminkar mig så tycker jag att det ska bli extremt spännande att få testa detta puder för att jämföra lite. :)
 
(null)
 
Den andra produkten jag fick denna gång var denna flytande eyeliner som också är från anastasia beverlyhills. Denna kostar 225 kr hos lyko.se. Detta var ingen penna utan som ni ser på bilden så var det mer en "wand" eller vad man ska kalla det. Jag har tidigare använt en liknande från Isadora innan jag gick över till att använda make up stores cake eyeliner så det ska bli mycket roligt att få testa denna produkt. Jag hoppas verkligen att den sitter kvar hela dagarna även under träningspass osv. :)
 
Det var de produkter jag fick hem denna gång. Kommer upp lite recensioner på detta senare när jag har testat klart. Nu ska jag ta och sova. :)
 

eilene.blogg.se

En blogg med mycket produktrecensioner och smink med inslag av min vardag. :)

RSS 2.0